Altres sonoritats: cultures, sons i vibracions. Publicació en línia

Dins el programa d’Interfícies hem desenvolupat una línia transversal que ha anat desenvolupant-se sota la idea d’altres sonoritats. Aquest eix de treball ha investigat des de l’any passat el treball de la mostra de Black is Beltza, amb programes de ràdio, una taula rodona, una visita-concert, i un espai de treball sobre cures i rereguardes. A més, hem dut a terme tallers de rimes i activitats també afins a partir del cos i la performance. Tot un conjunt d’accions pedagògiques que exploren les formes de generar sonoritats, performance i produir cultura col·lectiva. Aquest any, a partir de la mostra de Brian Eno titulada Ligthforms/Soundforms, hem desenvolupat un cicle de tres taules rodones, tres programes de ràdio, una visita hack, tallers amb families sobre experimentació sonora, i un taller de formació al professorat sobre pedagogia i música.

Aquesta publicació recull tres fanzines creats per  Tinta Fina, que resumeixen part de les taules rodones desenvolupades a la mostres de Black is Beltza, i Ligthforms/Soundforms. Mostra diverses iniciatives i reflexions sobre altres sonoritats que es creen, circulen i creuen a la ciutat de Barcelona, ​​i que d’alguna manera ens expliquen altres maneres d’entendre la música com cultures, sons i vibracions que creen ciutat.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s