Black is Beltza ASM Sessions, de Fermin Muguruza

El passat estiu el polifacètic músic i cantant Fermin Muguruza va portar a l’Arts Santa Mònica la seva exposició Black is Beltza: un projecte al voltant de la novel·la gràfica del mateix nom, creada juntament amb l’escriptor Harkaitz Cano i l’il·lustrador Jorge Alderete. 

muguruza1.jpg_356955165

En el marc d’aquesta mateixa exposició, Fermin Muguruza va fer una residència artística al nostre Espai Residència; durant tres setmanes el va convertir en un laboratori musical i audiovisual, i trobada de creació de músics catalans, bascos i americans.

Residencia-Muguruza1

Fruit d’aquesta col·laboració amb multitud d’artistes, i comptant també amb la participació de Chalart58, ha nascut el disc Black is Beltza ASM Sessions:

Black Is Beltza Asm Sessions    Cd

La publicació del disc va tenir lloc al mes de novembre passat. En ell Muguruza experimenta i crea, envoltat d’artistes de la talla de Joan Garriga (La Troba Kung-Fu), Amparo Sánchez, Yacine Belahcene, Madjid Fahem (guitarrista de Manu Chao), Sr. Wilson, Ander (Green Valley), Willy Fuego, les raperes BOCAdeBABA, Amel Zen (Argelia), Maysa Daw (del grupo palestino DAM), La Basu o Aneguria, i músics de New Orleans com Jonathan Freilich, Paul Thibodeaux, Ashlin Parker o Chrishira Perrier.

Deixa un comentari